Catering

Indische & Indonesische Catering

Toko Asli levert Indische catering voor al uw privé-/ zakelijke gelegenheden. Ons catering bedrijf maakt heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders. Verzorgd door/zonder personeel. Om de feestelijke gelegenheid nog meer aan te kleden kunt u tevens gebruik maken van onze shaving dishes (warmhouders). Na de maaltijd kunnen we plateau’s met spekkoek serveren en/of verse exotische vruchtencompote. Als u geen uitgebreide maaltijd zoekt, maar hapjes voor een receptie, borrel of andere gelegenheid, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren de juiste catering voor elke locatie.

Onze catering menu’s

catering personeel

Personeel

Voor het serveren/opscheppen is het eventueel mogelijk om personeel gekleed in de originele klederdracht van Indonesië in te huren voor deze gelegenheid. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken dan zijn hier extra kosten aan verbonden. Personeel € 22,50 per uur incl. btw.

Heeft u nog vragen of mocht u geen keuze hebben kunnen maken uit de door ons samengestelde menu’s dan is het uiteraard mogelijk om zelf een menu samen te stellen. Doe een Indische catering offerte aanvraag. Onze catering specialist zal u adviseren en helpen om een catering op maat te creëren.