Catering op locatie

Wij leveren de juiste catering voor elke locatie

Wanneer u behoefte heeft aan catering op locatie, zit u bij Toko Asli helemaal goed. Voor elk evenement, of dat nou een intiem privé feestje of een grote zakelijke bijeenkomst is, verzorgen wij graag de catering. Bij ons staan uw wensen en doelstellingen altijd centraal. Wij zorgen niet alleen voor heerlijk eten op uw gewenste locatie, maar nemen ook graag het aanstellen van vriendelijke bediening en het verzorgen van mooie aankleding voor onze rekening. Geef uw wensen aan ons door. Dan stellen wij precies die catering op locatie voor u op die u van ons wenst!

Onze opties in catering

Toko Asli levert de heerlijkste Indische gerechten voor al uw privé en/of zakelijke gelegenheden. Zo kunt u bij ons terecht voor leuke kleine Indische hapjes, maar beschikken wij ook over diverse met zorg samengestelde menu’s. Deze kunnen allemaal besteld worden met of zonder warmhouders of shaving dishes. Ook is de keus volledig aan u of u ons personeel daarbij wilt inschakelen of gebruik wilt maken van bediening op uw locatie. Zit de hoofdmaaltijd erop? Dan kunnen we u als dessert uitgebreide plateau’s met spekkoek en/of verse compote van exotische vruchten serveren. Of u nou enkel gezellige hapjes of een volledige maaltijd wenst; u bent bij ons aan het juiste adres.

Ontdek onze complete aanpak op locatie

Wilt u uw complete evenement laten verzorgen door onze specialisten? Kijk dan eens wat wij u naast catering nog te bieden hebben. U kunt via ons ook de volgende zaken regelen voor uw (Indische) evenement:

  • Balinese danseressen
  • Indische decoratie
  • Tafels & stoelen
  • Gezellige band
  • Couverts e.d.

Wij gaan prat op onze persoonlijke aandacht. Bij het bespreken van uw wensen, bij het samenstellen van het evenement en op het feest of de gelegenheid zelf uiteraard. Wij denken overal over mee, van de ontvangst tot het vertrek. Samen inspireren we elkaar en zorgen we voor een onvergetelijk evenement voor u en uw gasten. Laat ons vandaag nog weten op welke locatie wij de catering mogen verzorgen!

Schakel ons in voor catering op locatie

Wilt u uw evenement op locatie naar een hoger niveau tillen? Schakel dan Toko Asli in. Kunt u geen keuze maken uit de door ons samengestelde menu’s? Uiteraard is het ook mogelijk zelf een menu bij ons samen te stellen. Vraag direct een offerte aan. Heeft u vragen? Benader ons persoonlijk via 070-3684260 of info@tokoasli.nl. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de heerlijkste Indische catering op locatie!