Indische Catering

Kies voor onze catering

Wilt u uw feest of evenement verrijken met Indonesische of Indische catering? Bekijk dan eens het ruime aanbod van Toko Asli. Of u nou kleine Indische hapjes wenst voor op een feestelijk samenzijn of uitgebreide Indonesische menu’s voor tijdens een zakelijke afspraak; wij hebben het. Ook als u zelf een bepaalde combinatie in gedachten heeft, stellen wij daar graag een menu voor samen. Kortom, neem contact met ons op als u zin heeft in heerlijke Indische of Indonesische catering!

Ontdek wat wij aanbieden op het gebied van catering

De Indonesische keuken staat bekend om het gebruik van vele lekkere specerijen en kruiden. Deze vindt u dan ook volop terug in onze gerechten. Daarnaast is elk menu met de grootste zorg samengesteld uit enkel verse ingrediënten. Voor elk evenement hebben wij een passende Indische rijsttafel. Ons eerste menu is het basismenu. Het zesde menu is het meest uitgebreid. Als u zelf een menu wilt samenstellen, adviseren en inspireren wij u daar graag bij. Dit doen wij al sinds 1986. Ook voor uw evenement verzorgen wij graag de catering.

Indische catering

Van Indische hapjes tot Indonesische rijsttafels

Wist u dat wij voor elk evenement een perfect bijpassende catering kunnen verzorgen? Wilt u uw feest graag een exotisch tintje geven? Serveer dan onze heerlijke Indische hapjes! U maakt met onze gerechtjes uiterst eenvoudig van een simpel samenzijn een feestelijk geheel. Heeft u behoefte aan een complete maaltijd? Na een bedrijfsuitje, een vergadering of een familiedag bijvoorbeeld? Laat ons dan een complete Indonesische rijsttafel voor u prepareren. Heeft u voldoende aan wat stokjes saté? Of bent u ook wel benieuwd naar onze Daging Rendang, Ayam Semoor en Seroendeng? Laat ons uw wensen weten!

Extra diensten voor een compleet evenement

Heeft u niet alleen behoefte aan lekker eten van onze koks, maar wenst u dat wij u alles uit handen nemen? Laat ons dan uw gehele evenement verzorgen. Wij bezoeken uw locatie dan niet alleen met onze heerlijke gerechten, we nemen ook meteen alle overige benodigdheden mee. Denk aan stoelen, tafels en couverts. Beschikt de locatie waar u uw feest of evenement wilt houden niet over bediening? Wij helpen u graag aan vriendelijk en vakkundig personeel. Wij helpen u graag van A tot Z!

Geniet van onze Indonesische/Indische catering

Wilt u uw gasten op uw feest, samenzijn of evenement graag voorzien van de lekkerste Indische en Indonesische hapjes? Kies dan voor de catering van Toko Asli. Bel naar 070-3684260 of mail naar info@tokoasli.nl. Wij voorzien uw evenement graag van de allerlekkerste Indonesische/Indische catering!