Indonesische Catering

Op zoek naar catering?

Bent u op zoek naar een Indonesische cateraar? Maak dan een afspraak met Toko Asli. Wij verzorgen catering op locatie uit de Indonesische keuken. Van kleine hapjes tot complete, met zorg samengestelde, menu’s. Wilt u zelf een menu samenstellen? Wij helpen u graag. Ook voor een Indonesisch evenement zijn wij uw partner. Waar u ook voor kiest; uw wensen staan bij ons centraal. Laat ons uw wensen weten, dan toveren wij die om in de heerlijkste Indonesische catering!

Onze opties in catering

Wij laten u graag kennismaken met Indonesisch voedsel door middel van onze heerlijke, verse en met liefde bereide Indonesische rijsttafels. Onze cateraar biedt 6 verschillende menu’s aan. Menu 1 is het basismenu. Elk daaropvolgend menu is steeds een stukje uitgebreider. Ons assortiment wordt samengesteld met behulp van een groot aantal specerijen en Indonesische kruiden. Hierdoor kunnen we altijd de lekkerste gerechten voor u realiseren. Dit doen wij al sinds 1986. Lees snel verder om meer te ontdekken over ons assortiment.

Meer informatie over onze Indonesische rijsttafels

Elk evenement kunnen wij op passende wijze een Indonesisch tintje geven. Zo kunnen we de lekkerste hapjes voor uw feest, samenzijn of zakelijke gelegenheid maken. Wilt u uzelf en uw gasten laten voorzien van een complete maaltijd? Ook dat is geen probleem. Bij elk menu serveren wij uiteraard heerlijke witte rijst, nasi goreng en bami goreng. Maar daar begint het pas mee. Heeft u zin in een heerlijk stokje saté? Of mag onze cateraar er ook wat Daging Rendang en Seroendeng bijdoen? Als u uw wensen aan ons doorgeeft, stellen wij precies die catering voor u samen waar u behoefte aan heeft!

Onze diensten voor een Indonesisch feest

Naast onze Indonesische catering, kunt u ons ook inschakelen voor een compleet Indonesisch evenement. Onze Indonesische cateraar komt dan niet alleen bij u langs met de heerlijkste hapjes en menu’s, wij zorgen ook voor vakkundige bediening, de couverts, de tafels en stoelen en als u het wenst zelfs Balinese danseressen! Wat uw wensen ook zijn, persoonlijke aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Vanaf onze eerste gesprek tot aan het einde van uw feest zet onze cateraar alles op alles om voor een onvergetelijk evenement te zorgen!

Schakel onze Indonesische cateraar in

Neem contact op met onze cateraar als u interesse heeft in Indonesische hapjes en maaltijden op uw evenement. U bereikt Toko Asli via 070-3684260 en info@tokoasli.nl.