Wie zijn wij

Over Toko Asli

Sinds 1986! In 1986 openden wij onze kleine, maar fijne Indonesische toko aan de Appelstraat in Den Haag. “Asli Indonesia” staat voor heerlijk genieten van Indonesische gerechten of subtiel gekruide, met liefde bereidde Indische schotels. Dus laat u zich niet weerhouden om bij deze toko ook eens een catering voor zowel uw prive als zakelijke gelegenheid te reserveren.

Indische catering specialist!

Voor grotere gezelschappen kunnen wij een perfecte Indische Catering verzorgen. Dat kan bij u thuis of op uw werk (omgeving Noord/Zuid-Holland). Al onze gerechten worden vers bereid. Met een heerlijk Indonesisch buffet en daarbij mooie Indische decoraties creëert u een sfeervolle ambiance voor uw feest. Wij dragen er ook zorg bij, dat uw feest op elk vlak zal slagen. Uiteraard staat het eten volledig centraal en streven we ernaar dat al uw gasten heerlijk zullen smullen. Bekijk onze Indische catering menu’s.

Indische catering met ruim assortiment

Met ons ruim assortiment aan Indische kruiden, specerijen en heerlijke maaltijden proberen wij u kennis te laten maken met de Oost-Indische cultuur. Van de Indonesische spekkoekjes tot de uitgebreide rijsttafels en verse saté kunt u bij ons terecht.

Toko Asli wie zijn wij