Indonesische Rijsttafel

Zin in een Indische rijsttafel of hapjes?

Heeft u zin in een heerlijke Indonesische rijsttafel? Of bent u op zoek naar een toko waar u Indische hapjes kunt bestellen? Kom dan in contact met Toko Asli. Bent u op zoek naar een Indonesisch buffet voor tijdens uw evenement? Ook dan staan wij voor u klaar. Zowel voor de snelle snack als voor een uitgebreid diner zijn wij uw partner. Bekijk snel wat u zoal bij ons kunt bestellen en kies ook voor zo’n heerlijke Indische rijsttafel!

Ontdek de Indonesische keuken

Al onze gerechten zijn gemaakt met verse ingrediënten, specerijen en kruiden. Op deze manier kunt u, al smullend van onze Indische hapjes of van ons Indonesisch buffet, kennismaken met de Oost-Indische cultuur. U proeft direct dat elke rijsttafel met zorg door ons is samengesteld en met liefde is bereid. U kunt een keuze maken uit 6 verschillende cateringmenu’s, waarbij menu 1 geldt als het basismenu en menu 6 ons meest uitgebreide menu is. Dus heeft u wel zin in een Indische rijsttafel? Kom deze dan nu bij ons bestellen.

Meer dan een buffet alleen

Wij zorgen niet alleen voor heerlijk eten, ons buffet draagt ook enorm bij aan een sfeervolle ambiance. Of u nou kiest voor een complete rijsttafel of het houdt bij enkele verrassende hapjes; met onze gerechtjes tovert u een gewoon samenzijn om tot een feestelijk geheel. Wanneer wilt u uw gewenste buffet te bestellen? Laat het ons weten. Vergeet ook niet dat u bij ons ook gewoon heerlijk eten kunt afhalen. Dus ook als u spontaan zin krijgt in Indonesische hapjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Bestel of haal af

Toko Asli is al sinds 1986 actief in het cateren van Indische gerechten. Maar u kunt uw gewenste gerechten ook gewoon bij ons ophalen om thuis te nuttigen. Van soepen en rijsttafels tot culinaire specialiteiten van de chef. Deze gerechten beantwoorden aan de hoogste kwaliteitseisen en worden verpakt in handige magnetronbestendige bakjes. Krijgt u onze maaltijden niet in één keer op? Bewaar het dan in de koelkast. Zo kunt u op een later moment van de dag of in de week nog een keer van dit heerlijke eten genieten!

Kom onze Indische rijsttafel bestellen

Heeft u zin in een heerlijke Indonesische maaltijd? Bestel deze dan bij Toko Asli. Bel naar 070-3684260 of stuur een mail naar info@tokoasli.nl. Behoefte aan catering? Bekijk ons catering mogelijkheden online. Wij leveren graag een heerlijke, vers gemaakte en met liefde bereide Indonesische rijsttafel bij u af!