Indonesische catering Alphen aan den Rijn

Indonesische rijsttafel en catering in Alphen aan den Rijn

Wenst u een cateraar in Alphen aan den Rijn? Of wilt u genieten van een heerlijke Indonesische rijsttafel in ons restaurant? Onze bedrijfscateraars verzorgen uw Indonesische/Indische catering. Of laat uw verrassen door culinaire gerechten van de chef in ons restaurant. Kies voor een uitgebreide rijsttafel met diverse Indische hapjes of Indonesisch buffet. Bij een buffet kunt u van alles proberen. Zo heeft u keuze uit diverse vlees, groenten en visgerechten, maar ook salades en andere typische Indische hapjes. Van milde tot pittige hapjes, bereid met de lekkerste en authentieke Indonesische kruiden. Voor uw evenement op locatie stelt u uw Indonesisch buffet geheel naar wens samen of kiest u een van onze catering menu’s. Toko Asli staat voor de beste kwaliteit en service. Wij zijn uw specialist voor uw indonesisch buffet of catering. Schakel ons in als u ook wilt genieten van Indische gerechten voor uw feesten thuis op locatie in Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Alphen aan den Rijn.

Wilt u meer weten over onze Menu's?

Wij maken heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders.
Van simple Indische maaltijden tot meer uitgebreide maaltijden.

Indonesische rijsttafel met diverse Indische hapjes

Gaat u voor een Indonesische rijsttafel in Alphen aan den Rijn? De lekkerste hapjes en gerechten eet je bij Toko Asli. Of u nu gezellig wilt dineren of op zoek bent naar Indische hapjes als lunch, u ervaart bij ons de authentieke Indonesische smaak. Denk aan originele Indonesische recepten als klepon, bami, saté en mangkok. Wilt u ook genieten van de Indische keuken? Laat een rijsttafel serveren, geniet van een heerlijk Indonesisch buffet of bestel Indische hapjes en haal uw bestelling af in Alphen aan den Rijn.

Cateraar voor particulieren en bedrijfsevenementen

Bent u geïnteresseerd in een cateraar in Alpen aan den Rijn voor uw evenement? En wilt u uw gasten verrassen met leuke en lekkere Indische hapjes? Of u nu een Indonesisch buffet wenst voor een late vergadering of een feestje heeft, onze cateraars regelen alles tot in de puntjes. Wij bieden u 6 verschillende menu’s aan. Menu 1 is het basismenu en menu 6 is meest grote en uitgebreid menu. Zelf kunt u ook een van de menu’s combineren of er zelf een samenstellen. Elk menu dat wij bereiden bestaat in elk geval uit basisgerechten als nasi goreng, bami goreng of witte rijst met aanvullende vlees, vis of groentegerechten. Geef aan onze bedrijfscateraars door wat u wensen zijn voor uw Indische catering. Wanneer wenst u een Indonesische catering op locatie?

Neem contact op vanuit Alphen aan den Rijn

Wilt u voor uw feest of evenement voorzien zijn van cateraar in Alphen aan den Rijn? Of wilt u een Indische/Indonesische rijsttafel reserveren of bestellen? Neem contact op met Toko Asli via 070-3684260 en info@tokoasli.nl. Geniet zelf van een authentieke smaakbeleving of overtref uw gasten met een catering op locatie in Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn of Alphen aan den Rijn.