Indonesische catering Delft

Indonesisch rijsttafel in Delft? Bezoek Toko Asli

Wilt u dineren of lunchen in een restaurant met een Indonesische rijsttafel in Delft? Of wilt u liever veel verschillende gerechten proberen? Dan kunt u ook kiezen voor ons Indonesisch buffet. In ons stijlvolle restaurant willen wij u graag kennis laten maken met de Indische keuken. Zoekt u voor een speciaal evenement een Indonesisch buffet? Schakel dan onze vakkundige bedrijfscateraar in voor uw Indische catering op locatie. Stel zelf of samen met ons uw eigen menu samen of kies een van de 6 cateringmenu’s. Welk menu u ook kiest, alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en de lekkerste Indische kruiden. Ervaar zelf de Indonesische smaakbeleving in ons restaurant. Ga voor een heerlijk buffet of bestel een Indische rijsttafel vanuit Delft.

Wilt u meer weten over onze Menu's?

Wij maken heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders. Van simple Indische maaltijden tot meer uitgebreide maaltijden.

Indonesische Cateraar? Kies voor Toko Asli

Zoekt u een kwalitatieve cateraar voor een bedrijfsfeest, bruiloft, receptie of ander evenement? Toko Asli zorgt voor de beste Indonesische catering. Wij staan dan ook voor kwaliteit en goede service. Voor alle gelegenheden verzorgen wij uw Indonesisch/Indische catering met culinaire gerechten. Denk aan heerlijke basisgerechten als witte rijst, bami of nasi goreng. Kies daarbij aanvullende vis, vlees of groentegerechten. Voor ieder hebben wij wat wils, van milde tot pittige Indische hapjes. Wij overleggen tevens met u hoe wij uw buffet presenteren. Door middel van warmhoudapparatuur zorgen wij ervoor dat alle Indische hapjes warm blijven voor uw gasten. Voor een klein bedrag kunt u naast uw Indonesische catering ook bestek en servies erbij huren. Wilt u uw feest in Delft helemaal een Indonesische look geven? Wij bieden u ook Indonesische tafel- en stoelbekleding en aan accessoires aan. Tevens is het mogelijk om personeel in te huren, eventueel met Indische klederdracht.

indonesische catering delft

Een goed geregelde catering op locatie in Delft

Met de goede service van Toko Asli bent u in Delft verzekerd van een goed geregelde Indische catering. Er komt namelijk veel kijken bij het regelen van een catering. Met onze bedrijfscateraar kunt u zorgeloos bezighouden met andere zaken van uw evenement. Zo zorgen wij ook voor een goede service na het leveren van de catering. Na uw zakelijke of particuliere evenement ruimen wij alles weer netjes op. Wij staan dan ook voor de beste en persoonlijke service om uw zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer wenst u een Indonesische catering op locatie in Delft?

Bestellen of reserveren? Neem contact op vanuit Delft

Wilt u een cateraar inschakelen? Of meer informatie over onze cateringsmenu’s? Vraag vandaag een offerte aan of mail/bel ons. Lunch of avondeten bestellen en afhalen? Of een tafel reserveren in ons restaurant? Voor bestellingen, reserveringen of andere vragen zijn wij bereikbaar op 070-3684260 en per mail opinfo@tokoasli.nl Ervaar de ultieme smaakbeleving en ga voor de lekkerste rijsttafel of Indonesisch buffet in Delft.