Indonesische catering Den Haag

Indonesische/ Indische rijsttafel Den Haag

Bent u in Den Haag op zoek naar een heerlijke Indonesische rijsttafel? Maak kennis met de Indische cultuur en kom lunchen of dineren in ons restaurant. U kunt bij ons ook Indische hapjes bestellen en afhalen. Zoekt u voor een speciale gelegenheid een Indonesisch buffet? Schakel dan onze professionele cateraar in voor uw Indische catering op locatie. Op onze website heeft u de keuze uit diverse cateringmenu’s. Er zelf geheel een samen stellen is ook mogelijk. Onze gerechten bereiden wij met een groot aantal specerijen en Indische kruiden. Kom de Indische gerechten proeven in ons restaurant en reserveer, bestel of laat uw Indische catering verzorgen in Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek, Den Haag centrum of Den haag.

Cateraar nodig in Den haag?

Heeft u een verjaardag, bedrijfsevenement of andere gelegenheid? En zoekt u daarvoor een professioneel cateringbedrijf? Voor alle gelegenheden verzorgen wij uw Indonesisch/Indische catering met exotische gerechten. Wij bieden u diverse basisgerechten aan als nasi goreng, bami of witte rijst. Daarnaast kiest u aanvullende gerechten als heerlijke vis, vlees of groentegerechten. Om alle Indische gerechten lekker warm te houden voor uw gasten, leveren wij ook warmhoudapparatuur. Naast een Indonesische catering, kunt u ons ook inschakelen voor een complete service voor uw evenement. Wij bieden namelijk meer dan alleen de catering van uw Indische hapjes. Zo is het ook mogelijk om ons in te schakelen voor vakkundige bediening, decoratie van de tafels en stoelen met Indische accessoires en zelfs Balinese danseressen. Laat ons uw wensen weten en onze cateraar zorgt voor een perfect evenement in Den Haag.

Catering op locatie in Den Haag

Wilt u een compleet Indonesisch buffet in Den Haag, verzorgd door een professionele cateraar? Verras uw gasten met ons uitgebreide aanbod. Bij een catering op locatie of aan huis komt veel kijken, vandaar dat wij deze zorg voor u graag uit handen nemen. Bij ons staan uw wensen en doelstellingen altijd centraal. Wij bieden u dan ook de beste service met een Indische catering van topkwaliteit. Naast het verzorgen van uw Indische hapjes op uw gewenste locatie zorgen wij ook voor een mooie aankleding, bestek en servies, warmhoudapparatuur en personeel. Na afloop van de catering op locatie zorgen wij ervoor dat alles weer netjes en opgeruimd is in Den Haag.

Reserveren, afhalen of catering bestellen? Neem contact op

Wilt u meer informatie over een Indische catering op locatie of aan huis of wilt u reserveren voor Indonesisch buffet of Indonesische rijsttafel? Bel ons gerust voor reservering of cateringmogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw Indische catering. Bestellen en afhalen is ook mogelijk. Bel ons via 070-3684260 of voor de gratis cateringslijn belt u naar 0800-8888885 Laat u verrassen door de Oost-Indische cultuur met overheerlijke culinaire gerechten. Benader ons vanuit Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek, Den Haag centrum of Den haag.