Indonesische catering Den Haag

Indonesische/ Indische rijsttafel Den Haag

Bent u in Den Haag op zoek naar een heerlijke Indonesische rijsttafel? Maak kennis met de Indische cultuur en kom lunchen of dineren in ons restaurant. U kunt bij ons ook Indische hapjes bestellen en afhalen. Zoekt u voor een speciale gelegenheid een Indonesisch buffet? Schakel dan onze professionele cateraar in voor uw Indische catering op locatie. Op onze website heeft u de keuze uit diverse cateringmenu’s. Er zelf geheel een samen stellen is ook mogelijk. Onze gerechten bereiden wij met een groot aantal specerijen en Indische kruiden. Kom de Indische gerechten proeven in ons restaurant en reserveer, bestel of laat uw Indische catering verzorgen in Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek, Den Haag centrum of Den haag.

Wilt u meer weten over onze Menu's?

Wij maken heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders. Van simple indische maaltijden tot meer uitgebreide maaltijden.

Catering op locatie in Den Haag

Wilt u een compleet Indonesisch buffet in Den Haag, verzorgd door een professionele cateraar? Verras uw gasten met ons uitgebreide aanbod. Bij een catering op locatie of aan huis komt veel kijken, vandaar dat wij deze zorg voor u graag uit handen nemen. Bij ons staan uw wensen en doelstellingen altijd centraal. Wij bieden u dan ook de beste service met een Indische catering van topkwaliteit. Naast het verzorgen van uw Indische hapjes op uw gewenste locatie zorgen wij ook voor een mooie aankleding, bestek en servies, warmhoudapparatuur en personeel. Na afloop van de catering op locatie zorgen wij ervoor dat alles weer netjes en opgeruimd is in Den Haag.

Reserveren, afhalen of catering bestellen? Neem contact op

Wilt u meer informatie over een Indische catering op locatie of aan huis of wilt u reserveren voor Indonesisch buffet of Indonesische rijsttafel? Bel ons gerust voor reservering of cateringmogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw Indische catering. Bestellen en afhalen is ook mogelijk. Bel ons via 070-3684260. Laat u verrassen door de Oost-Indische cultuur met overheerlijke culinaire gerechten. Benader ons vanuit Escamp, Haagse Hout, Laak, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Scheveningen, Segbroek, Den Haag centrum of Den haag.