Indonesische catering Dordrecht

Indische/Indonesische catering nodig in Dordrecht?

Zoekt u een Indische of Indonesische catering in Dordrecht voor een evenement? Bij Toko Asli bent u aan het juiste adres. Onze bedrijfscateraars verzorgen Indische caterings voor zowel particulieren als ondernemers. Maak uw keuze uit kleine Indische hapjes, onze uitgebreide menu’s of een zelf samengesteld menu. Bij ons staan uw persoonlijke voorkeuren centraal. Goede service staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Of u nu een catering op locatie of aan huis wenst, onze cateraar zorgt voor een perfect Indonesisch buffet. Bekijk op onze website onze menu’s voor uw Indonesische catering. Schakel ons in voor catering op locatie of voor het reserveren of bestellen van een Indische/Indonesische rijsttafel. Geef u wensen vandaag nog door aan ons restaurant en cateringbedrijf en benader ons vanuit voor een Indische catering of rijsttafel vanuit Sterrenburg, Dubbeldam of Dordrecht/Binnenstad.

Wilt u meer weten over onze Menu's?

Wij maken heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders. Van simple indische maaltijden tot meer uitgebreide maaltijden.

Indonesisch buffet en Rijsttafel Dordrecht

Heeft u zin in een heerlijke Indonesische buffet of rijsttafel? Of wilt u liever Indische hapjes bestellen? Neem contact op met Toko Asli voor zowel een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Ontdek onze Indonesische keuken met de lekkerste gerechten gemaakt van verse ingrediënten, specerijen en kruiden. U proeft direct dat elke rijsttafel is bereid met de beste kwaliteit ingrediënten en met zorg voor u is samengesteld. Bent u nog niet zo bekend met de Indische cultuur? Geen probleem, wij bieden u ook een Indonesisch buffet aan. Of u nou kiest voor een complete rijsttafel of kleine verrassende hapjes als lunch of diner, u ervaart een authentieke Indonesische smaak. Wilt u deze Indische hapjes bestellen of genieten van een heerlijk Indonesisch buffet?

Catering op locatie voor elk evenement in Dordrecht

Zonder zorgen genieten van uw evenement? Ga voor een verzorgde catering en schakel een bedrijfscateraar in. Toko Asli regelt voor u uw Indonesische catering met de beste Indische hapjes. Heeft u behoefte aan een compleet buffet voor een vergadering, verjaardag of bruiloft? Laat uw gasten kennis maken met onze heerlijke Indische hapjes. Wilt u uw catering op locatie een extra exotisch tintje geven? Inhuren van personeel en indien gewenst in Indonesische klederdracht is ook mogelijk, daarnaast zorgen wij voor Indische bekleding en accessoires voor de tafel en stoelen. Uiteraard leveren wij ook warmhoudapparatuur en servies en bestek als u dit wenst. Verras uw gasten met een Indonesisch buffet en schakel een cateraar in vanuit Dordrecht.

Indische rijsttafel bestellen en afhalen vanuit Dordrecht

Heeft u zin in een heerlijke Indonesische rijsttafel in Dordrecht? Bestel deze dan bij Toko Asli. Een plekje reserveren in ons stijlvolle restaurant is ook mogelijk. Heeft u vragen over onze cateringsmenu’s of uw wensen voor een Indonesische catering op locatie? Bel ons gerust. Wij geven u graag advies en sturen een vrijblijvende offerte. Bel naar 070-3684260of stuur een mail naar info@tokoasli.nl Bestel of reserveer vanuit vanuit Sterrenburg, Dubbeldam of Dordrecht/Binnenstad.