Indonesische catering Gouda

Ontdek onze heerlijke Indische rijsttafel in Gouda

Bent u op zoek naar een Indische rijsttafel restaurant in Gouda? Of wilt u Indische hapjes bestellen en afhalen? Bij Toko Asli bent u aan het juiste adres voor een heerlijke lunch of uitgebreid diner. Heeft u binnenkort een zakelijk of particulier evenement op de planning staan? Wij voorzien u ook graag van een Indische/Indonesische catering. Onze chefs weten met hun passie en specialist de lekkerste Indische hapjes te bereiden volgens de authentieke wijze. Ontdek onze Indonesische keuken met de lekkerste gerechten gemaakt van verse ingrediënten, specerijen en kruiden. Reserveer een tafel voor een Indonesisch buffet of rijsttafel in ons restaurant, bestel of schakel onze bedrijfscateraar in voor uw evenement in Gouda.

Wilt u meer weten over onze Menu's?

Wij maken heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders. Van simple indische maaltijden tot meer uitgebreide maaltijden.

Authentieke Indische cateraar in Gouda

Toko Asli regelt uw Indonesische catering in Gouda voor al uw privé en/of zakelijke gelegenheden. Voor uw Indonesisch buffet kunt u kiezen uit koude en warme Indische, kleine hapjes. Tevens bieden wij diverse samengestelde menu’s aan en heeft u de mogelijkheid om er zelf een samen te stellen. Onze cateringmenu’s bestaan uit diverse rijst en bami gerechten met vlees, kip, vis of groente. Ook kunt u diverse bijgerechten bestellen zoals soep en loempia’s en heerlijke desserts als spekkoek. Alle hapjes kunnen
besteld worden met of zonder warmhouders of shaving dishes. De servering van uw Indonesisch buffet overleggen we op locatie samen met u.

indonesische catering gouda

Onze complete service bij een catering op locatie

Wenst u een goede Indische catering in Gouda met de beste service? Kijk dan eens verder dan ons aanbod in catering. Naast de culinaire Indische hapjes van de chef bieden wij ook andere zaken aan voor uw evenement:

  • Indische decoratie
  • Balinese danseressen
  • Tafels & stoelen
  • Servies en bestek>
  • Gezellige band

Heeft u andere specifieke wensen, laat het ons dan weten. Wij stemmen samen met u af wat er allemaal mogelijk is. Op de locatie van uw evenement houdt de cateraar rekening met uw wensen. Na afloop zorgt de cateraar ook dat alles weer netjes is opgeruimd. Zo zorgen wij voor een zorgeloos en onvergetelijk evenement voor uw gasten. Waar en wanneer wenst u een Indonesische catering op locatie in Gouda?

Indonesische rijsttafel en catering Gouda

Interesse in een overheerlijke indische rijsttafel in Gouda? Of een cateraar nodig voor een feest of ander evenement? Laat uw verrassen door de beste Indische hapjes van Toko Asli. Bel ons voor reserveren en bestellingen of andere vragen op 070-3684260 op stuur een mail naar info@tokoasli.nl. Heeft u vragen over onze cateringmenu’s of heeft specifieke wensen? Stuur ons gerust een bericht.