Indonesische catering Leiden

Uw Indische Catering in Leiden!

Indische catering nodig? Indische Catering Leiden heeft vakkundige specialisten in huis die uw Indische catering perfect verzorgen. Een heerlijk Indonesisch buffet bij elke feestelijke gelegenheid. Volledige verzorging van decoratie tot personeel! Zowel bij u thuis, op de zaak of op een andere locatie nemen wij graag de zorg uit uw handen. De Indische keuken is niet meer weg te denken uit ons land. Met een heerlijke rijsttafel of een mooie Indonesisch buffet kunt u uw gasten echt verrassen. Kies uit een van onze 6 cateringmenu’s of combineer onze menu’s helemaal volgens uw eigen smaak. Voor een voordelige prijs heeft u al een compleet Indonesisch buffet. Onze menu’s bestaan uit basisgerechten met rijst of bami en keuze uit diverse vlees, vis, groente en bijgerechten. Toko Asli is uw adres voor de lekkerste Indische catering in Leiden.

Wilt u meer weten over onze Menu's?

Wij maken heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders. Van simple indische maaltijden tot meer uitgebreide maaltijden.

Een compleet verzorgde Indonesische catering

Zoekt u een professioneel cateringbedrijf in Leiden? Voor alle gelegenheden verzorgen wij uw Indonesisch catering met exotische gerechten. De Indonesisch cateraar laat u de echte authentieke Indonesische keuken ervaren. Kies voor een catering aan huis of catering op locatie. Wij bieden een uitgebreide variatie aan catering menu’s aan. Alle menu’s bestaan uit basisgerechten met diverse soorten rijst en aanvullende Indische hapjes als vlees, vis en vegetarische hapjes. Tevens zorgen wij voor warmhoudapparatuur en eventueel voor decoratie in Indonesische stijl. Heeft u ook personeel nodig? Ook dat is mogelijk. Zelf met originele Indonesische klederdracht. Maak uw Indonesische avond compleet met een Indonesisch catering op locatie in Leiden.

Indonesisch buffet en rijsttafel Leiden

De Indonesische keuken van Toko Asli bevat smaakvolle gerechten met veel variatie. De chefs bereiden alles met verse ingrediënten, specerijen en kruiden. In ons stijlvolle restaurant heeft u zowel bij een buffet als rijsttafel een ruime keuze uit diverse Indische hapjes. Bent u nog niet zo bekend met de Indonesische keuken? Dan heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een lopend Indonesisch buffet. Ga voor heerlijke Indische hapjes als lunch of als diner voor een heerlijke Indische rijsttafel in Leiden.

Indische catering in Leiden bestellen

Wilt u vanuit Leiden direct bestellen of heeft u advies nodig? Bestel u gewenste Indische catering via onze website en vraag een vrijblijvend offerte aan. Heeft u vragen of advies nodig over uw Indische catering? Of wilt u er zelf een samen stellen? Bel ons gerust. Wij staan u graag te woord. Wilt u ook een optimale catering voor een speciale gelegenheid? Een Indische catering in Leiden is authentiek, aangenaam en apart!