Indonesische catering Leidschendam-Voorburg

Indonesische/ Indische rijsttafel Leidschendam-Voorburg

Kennismaken met de Indische rijsttafel in Leidschendam-Voorburg? Bij Toko Asli kunt u terecht voor Indonesisch buffet met heerlijke Indische hapjes of een eigen Indonesische rijsttafel. Onze rijsttafel is een tafel vol met Indische hapjes en natuurlijk de basisgerechten als witte rijst, nasi goreng en bami. Heeft u binnenkort een evenement op de planning staan? Schakel dan onze vakkundige bedrijfscateraar in voor uw Indische catering. Op onze website heeft u de keuze 6 diverse cateringmenu’s. Heeft u eigen ideeën en specifieke wensen voor uw Indonesische catering? Stel dan uw eigen menu geheel naar wens samen. Onze diverse en authentieke Indonesische keuken komt bij iedere gelegenheid van pas. Reserveer, bestel of laat uw Indische catering verzorgen in Leidschendam-Voorburg.

Wilt u meer weten over onze Menu's?

Wij maken heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders. Van simple indische maaltijden tot meer uitgebreide maaltijden.

Catering op locatie? Veras uw gasten met een Indisch buffet

Behoefte aan een verzorgd Indisch buffet in Leidschendam-Voorburg, verzorgd door een professionele cateraar? Bij onze catering thuis of op locatie nemen wij de verzorging graag voor u uit handen. Wij bieden u dan ook de hoogste kwaliteit en de beste service. De aandacht van de cateraar gaat uit naar de combinatie van uw Indonesische catering. Zo kijken we niet alleen naar de smaak van de Indische hapjes maar ook de sfeer en presentatie. Op deze manier zorgen wij voor een geslaagd evenement. Indonesische Catering Leidschendam-Voorburg heeft jarenlang ervaring in de Indonesische keuken van rijsttafels tot Indonesisch buffet in ons restaurant en cateringservice. Dat proef je terug in al onze gerechten alsof u echt in Indonesië bent.

indonesische catering leidschendam voorburg

Uw bedrijfscateraar in Leidschendam-Voorburg

Overtref uw gasten met een Indische catering in Leidschendam-Voorburg op uw zakelijke of particulier evenement. Met een cateraar bent u verzekerd van de mooiste en lekkerste hapjes. Heeft u een verjaardag, bedrijfsevenement of andere gelegenheid? Met culinaire gerechten van de chef met de echte Indonesische smaakbeleving komt uw feest of evenement helemaal tot zijn recht. Denk aan typische en originele Indische hapjes als, kwee mangkok, klepon, soto en pisang goreng. Onze cateraar kan u een complete catering verzorgen in de vorm van zowel koude als warme Indonesische buffetten. Het warm houden van de hapjes doen we door middel van warmhoudapparatuur. Wilt u daarbij ook een prachtige Indonesische decoratie zoals tafel- en stoelbekleding en accessoires? Onze cateraar regelt dat voor u om uw evenement tot een spektakel te maken. U heeft ook de mogelijkheid om bij ons personeel in te huren, zelfs met Indonesische klederdracht.

Rijstafel of Indisch buffet in Leidschendam-Voorburg? Bel direct

Wilt u een heerlijke rijsttafel bestellen vanuit Leidschendam-Voorburg? Of heeft u interesse in een avond met een Indisch buffet of eigen rijsttafel? Reserveer of bestel. Wij zijn bereikbaar op 070-3684260. Vragen of behoefte aan een vrijblijvende offerte voor uw Indonesische catering? Mail dan naar info@tokoasli.nl. Kom snel dineren of lunchen en geniet van een Indische rijsttafel of Indonesisch buffet in Leidschendam-Voorburg