Indonesische catering Nissewaard

Indische rijsttafel, buffet en catering in Nissewaard

Kom dineren of lunchen met een Indische rijsttafel in Nissewaard. Toko Asli biedt u de lekkerste rijsttafel met authentieke Indische hapjes. Deze kunt u nuttigen in ons restaurant als lunch of diner of bestellen en afhalen. Bent u nog niet zo bekend met een rijsttafel of wilt u liever diverse gerechten proberen? Ga dan voor een Indonesisch buffet. Heeft u een feestje of ander evenement op de planning staan? Wij zijn ook een cateringbedrijf. Wilt u bijvoorbeeld een Indonesische catering op locatie of aan huis? Onze cateraar verzorgt uw Indische catering geheel naar wens. Of u nu kiest voor een rijsttafel, Indonesisch buffet in ons restaurant of gaat voor onze catering op locatie, Toko Asli bereidt alle gerechten met verse kruiden. Heeft u al trek in een Indische rijsttafel? Bestel of reserveer vanuit Spijkenisse, Zuidland, Geervliet, Heenvliet of Nissewaard.

Wilt u meer weten over onze Menu's?

Wij maken heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders. Van simple indische maaltijden tot meer uitgebreide maaltijden.

Een perfecte catering met Indische hapjes
Toko Asli serveert u traditionele hapjes uit de Indonesische keuken. Wilt u deze Indische hapjes proeven met een rijsttafel of een Indonesisch buffet? Wat u ook kiest, wij bieden een breed assortiment aan. Zo kunt u kiezen uit diverse voor, hoofd en nagerechten van mild tot pittig. Onze Indische hapjes zijn gemaakt met verse ingrediënten, specerijen en kruiden. U proeft direct de authentieke Indische smaak. Wij zorgen niet alleen voor heerlijk eten, ons heerlijke en sfeervolle buffet geeft u ook het gevoel dat u in Indonesië bent. Heeft u binnenkort een feest of ander evenement? En wilt u uw gasten ook kennis laten maken met de Indonesische cultuur? Schakel dan een bedrijfscateraar in. Wij regelen voor een feestelijk Indonesisch buffet met de lekkerste Indische hapjes. Zo regelt de cateraar uw Indische/Indonesische catering op locatie in Nissewaard, ook de decoratie en het personeel.

indonesische catering nissewaard

Een feestelijke Indische catering nodig in Nissewaard?

Wenst u een Indonesische catering op locatie? Onze vakkundige specialisten zorgen voor een zorgeloos en onvergetelijk evenement. Wij bieden meer dan een uitgebreide catering op locatie. Naast onze heerlijke Indische hapjes en menu’s regelen wij voor u een (Indonesisch) evenement:

  • Indische decoratie
  • Balinese danseressen
  • Tafels & stoelen
  • Bestek en servies
  • Gezellige band

Laat ons vandaag nog weten welke wensen u heeft voor uw catering op locatie. Indische/Indonesische catering Nissewaard is uw specialist in het verzorgen van Indische hapjes.

Benader uw bedrijfscateraar Toko Asli vanuit Nissewaard

Direct een cateraar nodig voor uw evenement in Nissewaard? Vraag om een offerte via ons formulier online of mail naar info@tokoasli.nl. Heeft u interesse in het reserveren van een tafel voor een Indonesisch buffet of rijsttafel? Of wilt u liever een rijsttafel bestellen? Bel Toko Asli dan via 070-3684260 voor andere vragen mailt u naar info@tokoasli.nl. Geniet thuis of op uw evenement van een heerlijke rijsttafel of Indonesische catering in Spijkenisse, Zuidland, Geervliet, Heenvliet of Nissewaard.