Indonesische catering Zoetermeer

Authentieke Indonesische rijsttafel in Zoetermeer

Bij Indonesische rijsttafel Zoetermeer heeft u de keuze uit diverse Indische hapjes. Maak kennis met de Indonesische cultuur met onze heerlijke, vers bereide, Indonesische rijsttafel of buffet. Ons ruime assortiment met Indisch eten bereiden wij altijd met zowel milde als pittige specerijen en kruiden. Wij bieden u een compleet verzorgde rijsttafel met Indonesische specialiteiten. U krijgt hierbij diverse basisgerechten met daarbij de keuze uit vlees en visgerechten, vegetarische gerechten en veganistische gerechten. Zo is er voor ieder wat wils. U heeft bij ons de keuze om een Indonesische rijsttafel af te halen of in ons restaurant te eten. Kom ook eten bij de lekkerste Indonesische rijsttafel in Zoetermeer.

Wilt u meer weten over onze Menu's?

Wij maken heerlijke, kleine Indische hapjes of samengestelde menu’s met/zonder warmhouders. Van simple indische maaltijden tot meer uitgebreide maaltijden.

De lekkerste Indische hapjes in Zoetermeer

Wat ons Indonesische rijsttafel Zoetermeer zo speciaal maakt is dat het typisch Indisch is. De chefs bereiden alles met verse ingrediënten, specerijen en kruiden. Geniet in ons stijlvolle restaurant van een ruime keuze uit gevarieerde hapjes met Indonesische specialiteiten. U heeft keuze uit zowel grote als kleine Indische hapjes. Denk aan soepen en rijsttafels tot culinaire specialiteiten van de chef. Bent u nog niet zo bekend met de Indonesische keuken, dan heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een lopend Indonesisch buffet. Of u nu kiest voor een Indonesische rijsttafel of buffet, ons eten is van de beste kwaliteit, gezond en lekker. Geniet van lekker Indisch eten als lunch of diner, thuis of op het werk.

Een compleet verzorgde catering op locatie Zoetermeer

Bij een catering op locatie willen wij alle zorg voor uw uit handen nemen. Vandaar dat wij alles tot in de puntjes regelen. Denk aan de levering van de catering, een mooie aangeklede tafel met Indische kledij en opgedekt met speciale decoratie materialen. De indische hapjes worden gedurende uw feest optimaal op temperatuur gehouden met warmhoudapparatuur. Maak uw keuze uit 6 verschillende door ons samengestelde menu’s of stel zelf een menu naar wens samen. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag een Indische catering offerte aan voor uw catering in Zoetermeer.

Meer informatie over Indonesische rijsttafel Zoetermeer

Wilt u meer weten over Indonesische Rijsttafel van Toko Asli? Of wilt u direct bestellen om uw Indische hapjes af te halen? Bel ons voor meer informatie of om te bestellen. Wilt u in ons restaurant gezellig een avondje komen eten of heeft u een feestje? Wij zijn 7 dagen in de week geopend. Bel voor reserveringen en bestellingen naar 070-3684260 via de mail zijn wij bereikbaar op info@tokoasli.nl Vragen over een indische catering? Bekijk onze catering mogelijkheden online. Toko Asli helpt u graag verder voor een Indonesische Rijsttafel in Zoetermeer.